Verzending

Voordat onze artikelen worden klaargemaakt voor verzending worden zij steeds onderworpen aan een strenge controle. Onze artikelen worden verpakt met grote zorg om het risico op beschadiging tijdens het vervoer te minimaliseren. 

 

Voor het verzenden van onze artikelen doen wij beroep op Bpost. Op werkdagen zal de verzending normaliter 2-3 werkdagen bedragen. Indien u een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag zal deze termijn een aanvang nemen op de eerstvolgende werkdag.

Let op:  Dit geldt enkel voor bestellingen met uitgevoerde betalingen.

 

De verzendingskosten worden gedragen door de consument en bedragen €7,00 per verzending binnen België, €9,00 per verzending naar Nederland. De verzendkosten worden automatisch verwerkt in het te betalen eindbedrag. Indien het bedrag van de bestelling €100,00 of meer bedraagt, is de verzending gratis.

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om de bestelling af te halen. Contacteer me zeker om een gepast tijdstip af te spreken aangezien wij géén fysieke winkel hebben.

 

Beso Beso kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen buiten onze wil.  Indien bestelde artikelen in geval van overmacht verloren gaan, zijn wij eveneens niet aansprakelijk.

 

Om het lokale shoppen te stimuleren, lever ik jullie bestelling GRATIS in Opglabbeek! 

Gebruik hiervoor de kortingscode SHOPLOCAL    *minimum bestelwaarde € 25,00.